Massages

 

Anti-stress  Massage 
Ontspannende lichaamsmassage met zuivere verwarmde amandelolie. Relaxatie voor lichaam en geest, kalmeren effect op zenuwstelsel, hartslag, ademhaling, pijnlijke spieren en gewrichten. Stimuleert de goede werking van lymfe en bloedcirculatie, endorfines komen vrij.

30 min € 30

60 min € 55

75 min € 65

 

 

Out door Relaxatie Massage 

Ervaar deze unieke massage in open lucht en vrije natuur, in een oase van groen.

60 min € 55      75 min € 65

 

Hotstone MassagenderEen relaxatie massage met gebruik van warme basalt stenen. Dringt diep door in de spieren, zorgt voor diepe relaxatie. De druk van de stenen zorgt voor een stretching effect op de spieren.

75 min € 75

 

Chinese Hoofd – en Nek Massage
Een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, nek en schouders. Hoofdpijn, gespannen spieren, blokages worden met deze massagetechniek aangepakt
30 min € 35     60 min € 55

 

Zwangerschaps Massage
Pure relaxatie voor mama en baby met aangepaste techniek
60 min € 55

 

Relaxatie Wellness Massage
Massage van de rug, schouders en nek. Massage met Facial massage crème en voedende proteoglycan ampoule van het gelaat
60 min € 65

 

Voet Massage
Bijzondere relaxerende en harmoniserende massage, kan energie blokkages opheffen. Voetreflexologie is gebaseerd op de energiebanen die van je kruin tot je tenen door je lichaam lopen.
40 min € 40

 

Zorgmassage
Een massage met aangepaste en veilige technieken om mensen met kanker een relaxatie moment aan te bieden. Gespecialiseerde opleiding via Zorgmassage. Thuisbehandeling bij deze massage is mogelijk.
30 min €35    60 min € 55

 

Duo massage enkel op afspraak.