Huidverbetering Chemische Peeling

 

Mesopeels 
Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Voorkomt verdikking van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings  voor, die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.

Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens.

Zeg fijne rimpeltjes vaarwel met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic®. Laat uw huid er opnieuw jong en stralend uitzien!

De Mesoéclat-methode werd ontwikkeld omdat verdedigingsmechanisme te activeren en te stimuleren. Deze methode veroorzaakt een cel vernieuwing die aan de huid opnieuw haar vitaliteit, elasticiteit en jeugdigheid teruggeeft.

Met spectaculair  zichtbaar resultaat zelfs na één behandeling. 

Voor een optimaal resultaat is een kuur van meerdere behandelingen aangewezen.

Behandeling :  80 euro

Kuur behandeling :  5 sessies  350 euro Fast skin repair  (herstellende creme inbegrepen waarde 50 euro)